MultiProtect – Antihageldak

hagelkopf-holland-tbv-internet-ed

Permanente bescherming voor caravan of camper tegen elk weertype d.m.v een 2e huid over het voertuig.

Waru GmbH levert het MultiProtect beschermdak voor uw caravan of camper. Bij beschadiging van het dak van uw caravan of camper brengt deze UV bestendige PVC laag voorzien van schuim de perfecte reparatie. Het schuimdak wordt aangebracht met een speciale lijm waardoor een laag ontstaat die beschermt tegen hagelschade en andere weersinvloeden.  Door het Waru MultiProtect beschermdak ontstaat een geluidsdempende laag die isolerend werkt.

Het speciaal voor camper en caravan ontwikkelde Waru MultiProtect beschermdak bestaat uit schuimmateriaal met een UV-bestendige PVC  bovenzijde (ca. 1300 gr/m2). Het schuimdak wordt direct met een speciale 2-componenten lijm (ca. 250 gr/m2) op een camper- of caravandak geplakt. Met deze Europees gepatenteerde bescherming is een rustige start van de vakantie gewaarborgd.

Hagelstenen kunnen de grote van golfballen bereiken en richten bij camper- en caravandaken vaak grote schade aan. Vaak is een prijzige reparatie het gevolg. Verzekeringen vergoeden vaak de schade maar brengen op de schade uitkering  het eigen risico in mindering. Hierdoor blijven bij hagelschade hoge (niet vergoede) kosten over.  Met het Waru MultiProtect schuimdak worden de hagelstenen licht terug geveerd en de kracht van inslag opgevangen. Waru MultiProtect heeft een hageltest bij TNO goed doorstaan.

Aanhoudende kletterende regen op het dak van de caravan- en  camperdaken (bv Alkoven) kan storend werken. Waru MultiProtect dempt het geluid tot aangename hoogte zodat zelfs van een regendouche genoten kan worden.

Door de isolatie op het dak worden zonnestralen gereflecteerd en de warmte in caravan of camper geïsoleerd. Daardoor wordt het woonklimaat zowel in de zomer als in de winter verbeterd.

Indien u vragen heeft over prijzen en dealers zien wij graag uw mail of telefoontje tegemoet.


Via deze link ziet u een film mbt het MultiProtect antihageldak:

https://youtu.be/mev3y8LpH7o

En de test bij TNO:

https://youtu.be/8WGNkEDjwSM


Hier onder ziet u enkele afbeeldingen van aangebrachte antihageldaken.

43    44

45    46

47    imag1854

imag1855