Waru beschermdaken

Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden …

… het familiebedrijf WARU met decennia ervaring!

Met het terugkijken van meer dan 50 jaar komen we bij het opstarten van de familiefirma Waru. In de geschiedenis van het bedrijf zijn vele zaken veranderd maar 2 pijlers zijn vanaf het begin onveranderd gebleven. Vanaf de eerste dag zorgt aluminium de basis van het bedrijf tevens is de firma Waru vanaf dag 1 een familiebedrijf.

Waru werkt alleen met aluminium frames. De beschermdaken worden gemonteerd op een profiel die over de lange lengte van de caravan op het aluminium profiel van de caravan worden bevestigd. Hierdoor kan het dak eenvoudig weggehaald worden als u van caravan wisselt.

Waru werkt met de modellen:
Exclusiv, dit dak is uitermate geschikt voor gebieden waar niet al te veel sneeuw valt maar het weer toch verraderlijk kan zijn. Dit dak geeft u veel rust als u thuis bent en de weersomstandigheden op de camping slaan om.

Ostsee het model wat vaak wordt gebruikt aan de kust. Door de extra aluminium strips over het dak heen wordt het dakdoek beschermd tegen sterke wind. Het eventuel zoute zeewater tast het aluminium minder snel aan dan een stalen buis. Aan de kust is dit hét ideale dak.

Harz Plus, voor de caravans die in gebieden staan met hevige sneeuwval is het beschermdak Harz Plus de uitkomst. Door de afstand tussen de aluminium dragers kan dit dak een zware sneeuwlast dragen.

Hieronder een paar foto’s van de geschiedenis van Waru